VIDEOPRODUCTIE


Videoproductie

Het script is tot in de puntjes geschetst, elk shot is bestudeerd en de camera’s zijn erop voorbereid dat het verhaal zich ontvouwt. In met andere woorden, het is tijd om de videoproductie te starten – de fase waarin theorie wordt praktijk. Terwijl de pre-productiefase geeft een gedetailleerde richting voor de productie van het project, vlotte communicatie op de set is key. We streven er voortdurend naar om de kwaliteit van onze diensten en de manier waarop deze aansluiten op de individuele behoeften van onze klanten te verbeteren. U merkt het bij alles wat we doen. We invite you to challenge us!

WAT IS VIDEOPRODUCTIE?Wat een geweldige tijd om te leven! Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om uw merkidentiteit op een ontroerende en innovatieve manier te visualiseren. Met alle krachtige platforms om ons heen is er genoeg ruimte om overal videocontent te integreren.

Nu kunnen we met video hogere niveaus van digitale standaarden bereiken en deze op een multiplatform-manier laten zien. Met meer dan 10 jaar ervaring in film en montage, achten we onszelf in staat om high-end filmische content te maken en je merk visueel te laten lijken. In de productiefase ontstaat een concept – er wordt een fysieke dimensie aan het proces toegevoegd. Het mooie van de productiefase is dat er, ondanks alle stappen die we nemen op creatief en operationeel niveau, altijd ruimte is voor input.

We zijn volledig uitgerust met alle tools en artiesten die nodig zijn om een productie tot leven te brengen. Door onze kennis over film en productie aan te boren, kiezen we altijd wat het beste voelt voor het project.

Wij zijn in staat om de volledige dienstverlening van het draaien van de productie van A tot Z te verzorgen, maar klanten benaderen ons ook voor onze losse diensten. Van grootschalige studioproductie tot een productopname, we doen het eigenlijk allemaal – filmen in 8K met verbluffende kleuren op ons eigen ‘Red Helium’-systeem of in realtime 3D. We dagen onszelf graag uit en vinden altijd manieren om onszelf te verbeteren.

EEN VAN ONZE CASESDelirium Tremens, het bekende Belgische biermerk, markeert een case waarin we erin geslaagd zijn een frisse filmische trailer te produceren. We wilden een vleugje speelsheid toevoegen en tegelijkertijd smaakvol en geloofwaardig blijven. Het merk zelf ziet er voor ons best vrolijk uit, met de karakteristieke roze olifant en zijn unieke blauwe toets zijn we erin geslaagd te experimenteren met de verschillende elementen die op de fles uitgelicht zijn.

Ons sleutelconcept was dat de olifant in dit geval de hoofdpersoon was. De mascotte moest spelen met de fles en het bier. Bij een eerste glimp zie je een lege fles en wat druppels water. In de verte hoor je de luide voetstappen van de olifant komen en het hele tafereel doen trillen. Het is hier dat de olifant actie onderneemt en de fles ronddraait en zwaait van links naar rechts, op en neer.

Dit is een voorbeeld van een volledig creatieve productie waarbij alle teamleden aanwezig waren tijdens de productie. Het voordeel hiervan is dat we gemakkelijker kunnen beslissen of de elementen die worden gefilmd nauwkeurig worden uitgevoerd en deze in onze software kunnen registreren.

Een van de kwaliteitskenmerken van deze commercial is het smaakvolle geluid en ritme. JDX, one of the best music producers out there, made a piece that is geared towards the purpose of this project. With bigger productions, we always give our clients the option to produce a custom-made track instead of looking for existing production.

Credits:

Productie: Editz
Film /3D/ Edit: Editz
Audio produced by: JDX