'Visually Refined'


We are Editz. Onze focus ligt op het vertalen van creatieve concepten naar visuele projecten. Onze focus ligt op het vertalen van creatieve concepten naar visuele projecten. In de afgelopen jaren heeft ons team van professionals een grote diversiteit aan projecten geleverd aan klanten binnen de muziekindustrie, de corporate sector en binnen de fashion wereld. Wij houden van een toekomstgerichte aanpak, we streven naar multiplatform-oplossingen en zien flexibiliteit als een pré. Wilt u uw product op een unieke manier lanceren? In combinatie met een op maat gemaakte soundtrack? Of ben je op zoek naar een filmische muziekvideo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met Editz willen we de manier waarop de kijker zich onderdompelt in de symbiose van beeld en geluid opnieuw vormgeven. Welkom in het tijdperk van visie.

'Creatively aligned'


Met ruim 10 jaar multidisciplinaire ervaring, zijn wij bedreven in film, montage en visualisatie en streven continu naar de hoogste vorm van kwaliteit. Hiermee hebben we de lat voor onszelf met visuele content binnen de dance scene hoger gelegd en besteden we steeds meer energie aan het verkennen van nieuwe terreinen. Als creatief collectief geloven we dat alles wat je ziet, hoort en voelt resoneert op een
dieper niveau, of het nu de subjectieve realiteit van een individu binnendringt of de kernwaarden of een bedrijf raakt. Onze inhoud is hernieuwbaar en afgestemd op elkaar. Wanneer ideeën samenkomen in een co-creatieomgeving, is het resultaat altijd groter dat dit gemaakt wordt door 1 schakel. Vanuit dit referentiepunt zoeken we wat het beste werkt voor uw merk, evenement of project.

Services

Visually refined, Creatively aligned!

From Concept to Solid Plan
Voorbereiding is alles. Daarom nemen we dit proces zeer serieus. We benaderen een project op een flexibele en diverse manier, bewust van het brede spectrum aan mogelijkheden dat kan worden toegepast op het grondwerk van een concept. Deze fase wordt pre-productie genoemd en vindt, zoals de term suggereert, plaats voorafgaand aan de opname van een bedrijfsfilm of filmproject. Het is waar ideeën en elementen door de kamer dwarrelen, door een creatief filter gaan en uiteindelijk versmelten tot een waterdicht plan - klaar voor productie en klaar om vaart te krijgen.

Production: Hands-On and Tailor-Made

Het script is tot in de puntjes geschetst, elk shot is bestudeerd en de camera's zijn erop ingesteld dat het verhaal zich ontvouwt. Met andere woorden, het is tijd om het opnameproces te starten - de fase waarin theorie praktijk wordt. Terwijl de pre-productiefase een gedetailleerde richting geeft voor de productie van het project, is een vlotte communicatie op de set essentieel. We streven er voortdurend naar om de kwaliteit van onze diensten en de manier waarop deze aansluiten op de individuele behoeften van onze klanten te verbeteren. U merkt het bij alles wat we doen. We invite you to challenge us.

Post-Production: the In-Depth Way

We houden van de stroom die bij de postproductie komt kijken. Het is de fase waarin het allemaal tot leven komt en waarin we grondstoffen mogen snijden, mengen en samenstellen tot een onberispelijk en herkenbaar product. Op technisch vlak zijn we bedreven in 2D-bewegende beelden, 3D-animatie en visuele effecten. Op zoek naar op maat gemaakte muziek om het totaalplaatje te versterken? Onze huis georiënteerde producers hebben je gedekt. Het resultaat is een prachtige harmonie van wiskundige precisie waarbij geluid en pixels een artistiek geheel vormen.Visually refined and creatively aligned, precies waar wij voor staan.