post-productie


post-productie

We houden gewoon van de stroom die erbij betrokken is post-productie Het is de fase waarin het alles komt tot leven en waar we zijn toegestaan om rauw te snijden, te blenden en samen te stellen materiaal in een onberispelijke en herkenbaar product. Op technisch gebied Let op, we zijn bedreven in 2D-beweging afbeeldingen, 3D-animatie en visueel Effecten. Op zoek naar op maat gemaakte muziek om het totaalplaatje te versterken? Onze huisgerichte producers hebben je bedekt. Wat resulteert is een mooie harmonie van wiskundige precisie waar geluid en pixels een artistiek heel. Visually refined and creatively afgestemd, precies waar we voor staan.

Post-productie

Wat is postproductie?We zeggen vaak dat postproductie de echte magie is. Postproductie is het belangrijkste element van ons bedrijf. Elk beeld, elke kleur en elk idee heeft zijn eigen stroom en ritme. Hoewel alles in het proces lijkt te zijn afgestemd en besloten, laten we nog steeds ruimte voor redactionele stappen. En zelfs als het concept en de productie al klaar zijn, staan we nog steeds open voor input als het gaat om het aan elkaar lijmen van de afbeeldingen soms uit creatieve bezorgdheid en soms omdat het projectresultaat voor verschillende platforms is. Deze flexibiliteit bij het produceren geeft ons de ruimte om onze projecten altijd te verbeteren.

VFX is een grote speler binnen onze branche. Daarom leveren we visuele effecten voor vele doeleinden, van de enorme evenementenshows tot zakelijke lanceringsrollen. Het mooie van het bouwen van visuele effecten is dat je kleine werelden kunt laten ontstaan. Een volledig 3D-wereld of slechts enkele eenvoudige 3D-elementen kunnen een krachtige manier zijn om mensen mee te nemen in uw verbeelding.

Via verbluffende real-time engine-mogelijkheden bieden we een manier om anderen vroegtijdig inzicht te geven in ons proces, zodat we sneller kunnen afstemmen op de specifieke behoeften van onze klanten.

We hebben voor onszelf een raamwerk ontwikkeld om moeiteloos te schakelen tussen het canvas van vele uitvoer als het gaat om weergave- en resolutie-instellingen. Dit maakt het voor een klant gemakkelijk om zijn visuele branding op verschillende platforms te zien van website-headers tot billboards.

Met een ontwerpbenadering om huisstijl te integreren in bewegend beeld, kan ons team de meest verbluffende beelden leveren die passen bij uw behoeften. Vanuit ons perspectief is het creëren van technisch briljante motion graphics de sleutel tot het tot leven brengen van een bedrijfsidentiteit.

Wat is VFX? Een geval van VFXVFX staat voor visuele effecten. De mogelijkheden om visuele effecten te bouwen zijn onbeperkt. Je kunt een volledig 3D-wereld bouwen of film en 3D combineren. Van een op fantasie geïnspireerde omgeving tot een high-end futuristische fabriek of een oud kasteel, elke omgeving heeft zijn eigen sfeer en brengt een uniek visueel verhaal naar de toeschouwer.

We houden er gewoon van om geweldige VFX te bouwen! Met de trailer-shoot van Master of Hardcore 2020 maakten we volledig gebruik van de fabrieksomgeving en mengden we de daadwerkelijke camerabewegingen in onze 3D-geanimeerde dimensie.

Credits:

Productie: Editz
Film: New Day Studio , Editz
Bewerken: Editz